Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Wi-Fi Wachtwoord Achterhalen Op Windows 11

Hoe Wi-Fi Wachtwoord Achterhalen Op Windows 11

 • bởi
How to Find your WiFi Password Windows 11 WiFi Free and Easy [Tutorial]

Hoe Wi-Fi Wachtwoord Achterhalen Op Windows 11

How To Find Your Wifi Password Windows 11 Wifi Free And Easy [Tutorial]

Keywords searched by users: wifi wachtwoord achterhalen windows 11 wifi-wachtwoord achterhalen android, wifi-wachtwoord achterhalen windows 10, wifi-wachtwoord achterhalen app, wifi-wachtwoord windows 11, wifi-wachtwoord vergeten, wifi-wachtwoord achterhalen iphone, wifi-wachtwoord achterhalen samsung, wifi-wachtwoord achterhalen laptop

WiFi-wachtwoord achterhalen in Windows 11

Wil je het WiFi-wachtwoord achterhalen in Windows 11? In dit artikel vind je een gedetailleerde handleiding met stapsgewijze instructies om dit proces te vergemakkelijken. Het achterhalen van je WiFi-wachtwoord kan handig zijn als je bijvoorbeeld een nieuw apparaat wilt verbinden met je netwerk of als je het wachtwoord van je eigen netwerk bent vergeten. We zullen verschillende methoden bespreken, waaronder het gebruik van de WiFi-instellingen in Windows 11, de opdrachtprompt en externe software. Volg de instructies zorgvuldig op en je zult snel toegang hebben tot het WiFi-netwerk.

1. WiFi-wachtwoord zoeken in Windows 11

Voordat we ingaan op de verschillende methoden om het WiFi-wachtwoord in Windows 11 te achterhalen, is het belangrijk om te begrijpen waarom het belangrijk is om je WiFi-wachtwoord te kennen.

2. Het belang van het kennen van je WiFi-wachtwoord

Het kennen van je WiFi-wachtwoord is essentieel om verbinding te kunnen maken met je eigen netwerk en toegang te krijgen tot internet. Of je nu een nieuwe smartphone, tablet, laptop of ander apparaat wilt verbinden, je hebt het WiFi-wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het netwerk. Bovendien kan het handig zijn om je wachtwoord te kennen als je het netwerk wilt delen met vrienden of familieleden.

3. Verschillende methoden om het WiFi-wachtwoord in Windows 11 te achterhalen

Er zijn verschillende methoden die je kunt gebruiken om het WiFi-wachtwoord in Windows 11 te achterhalen. Hieronder worden drie veelvoorkomende methoden besproken: het gebruik van de WiFi-instellingen in Windows 11, de opdrachtprompt en externe software.

4. WiFi-wachtwoord achterhalen met behulp van de WiFi-instellingen in Windows 11

De eerste methode om het WiFi-wachtwoord te achterhalen is via de WiFi-instellingen in Windows 11. Volg deze stappen:

 1. Klik op het netwerkpictogram in de taakbalk.
 2. Selecteer het WiFi-netwerk waarmee je bent verbonden en klik op ‘Netwerk- en internetinstellingen openen’.
 3. Klik onder het kopje ‘Verbindingsstatus’ op ‘Netwerkinformatie weergeven’.
 4. Onder het kopje ‘Netwerkbeveiligingssleutel’ wordt het WiFi-wachtwoord weergegeven.

Met deze methode kun je het WiFi-wachtwoord gemakkelijk achterhalen als je al verbonden bent met het netwerk. Het vereist geen extra software of computervaardigheden.

5. WiFi-wachtwoord achterhalen met behulp van de opdrachtprompt

Als je het WiFi-wachtwoord wilt achterhalen van een netwerk waarmee je niet bent verbonden, kun je de opdrachtprompt gebruiken. Volg deze stappen:

 1. Open de opdrachtprompt als beheerder. Dit doe je door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram te klikken en ‘Opdrachtprompt (Admin)’ te selecteren.
 2. Typ het commando netsh wlan show profiles en druk op Enter. Hiermee krijg je een lijst te zien met alle opgeslagen WiFi-netwerken op je computer.
 3. Kies het gewenste netwerk en typ het commando netsh wlan show profile name=NETWERKNAAM key=clear, waarbij je ‘NETWERKNAAM’ vervangt door de naam van het netwerk dat je wilt onderzoeken.
 4. Onder het kopje ‘Key Content’ wordt het WiFi-wachtwoord weergegeven.

Met behulp van de opdrachtprompt kun je het WiFi-wachtwoord achterhalen van elk opgeslagen netwerk, zelfs als je er momenteel niet mee verbonden bent. Deze methode vereist wel wat technische kennis en toegang als beheerder.

6. Het gebruik van externe software om het WiFi-wachtwoord in Windows 11 te achterhalen

Als je liever geen commando’s invoert in de opdrachtprompt, kun je ook gebruikmaken van externe software om het WiFi-wachtwoord te achterhalen. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar, zoals WiFi Password Revealer, WiFi Password Recovery of NirSoft WirelessKeyView. Deze tools scannen je systeem en tonen de opgeslagen WiFi-wachtwoorden.

Het gebruik van externe software kan handig zijn als je meerdere netwerken wilt controleren of als je geen toegang hebt tot de opdrachtprompt. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van externe software altijd risico’s met zich meebrengt, zoals malware of het schenden van de privacy. Zorg ervoor dat je software van betrouwbare bronnen downloadt en installeert.

7. Voorzorgsmaatregelen en beveiliging van WiFi-wachtwoorden

Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en de beveiliging van je WiFi-wachtwoorden te waarborgen. Hier volgen enkele tips:

 • Kies een sterk wachtwoord: Gebruik een uniek, complex en moeilijk te raden wachtwoord voor je WiFi-netwerk.
 • Wijzig regelmatig je wachtwoord: Verander je WiFi-wachtwoord regelmatig om de beveiliging te verbeteren.
 • Deel je wachtwoord verstandig: Verstrek je wachtwoord alleen aan vertrouwde personen en vermijd openbare onbeveiligde netwerken.
 • Gebruik MAC-filtering: Schakel MAC-filtering in om alleen apparaten met specifieke MAC-adressen toegang te geven tot je netwerk.
 • Gebruik WPA2 of WPA3: Schakel de nieuwste beveiligingsprotocollen in op je router om je WiFi-netwerk te beveiligen.

FAQs

1. Kan ik het WiFi-wachtwoord achterhalen op mijn Android-apparaat?

Ja, je kunt het WiFi-wachtwoord achterhalen op een Android-apparaat. Ga naar de WiFi-instellingen, zoek het gewenste netwerk en tik op het oogpictogram om het wachtwoord zichtbaar te maken.

2. Kan ik het WiFi-wachtwoord achterhalen op Windows 10?

Ja, de meeste methoden om het WiFi-wachtwoord in Windows 11 te achterhalen, zijn ook van toepassing op Windows 10. Je kunt dezelfde stappen volgen in Windows 10 om het WiFi-wachtwoord te achterhalen.

3. Is er een app om het WiFi-wachtwoord te achterhalen?

Ja, er zijn verschillende apps beschikbaar waarmee je het WiFi-wachtwoord kunt achterhalen op zowel Android- als iOS-apparaten. Deze apps kunnen echter beperkt zijn tot alleen het onthullen van het wachtwoord van het netwerk waarmee je momenteel bent verbonden.

4. Kan ik mijn WiFi-wachtwoord achterhalen op mijn iPhone?

Ja, op een iPhone kun je het WiFi-wachtwoord achterhalen door naar de WiFi-instellingen te gaan, het gewenste netwerk te selecteren en op ‘Delen’ te tikken om het wachtwoord weer te geven.

5. Kan ik het WiFi-wachtwoord achterhalen op mijn Samsung-apparaat?

Ja, op een Samsung-apparaat kun je het WiFi-wachtwoord achterhalen door naar de WiFi-instellingen te gaan, het gewenste netwerk te selecteren en op ‘Wachtwoord weergeven’ te tikken.

6. Kan ik mijn WiFi-wachtwoord achterhalen op mijn laptop?

Ja, je kunt het WiFi-wachtwoord achterhalen op je laptop door naar de WiFi-instellingen te gaan en het gewenste netwerk te selecteren. Daar kun je het wachtwoord zichtbaar maken of eigenschappen van het netwerk bekijken om het wachtwoord te vinden.

Met de bovenstaande informatie en methoden kun je gemakkelijk het WiFi-wachtwoord achterhalen in Windows 11. Het kennen van je WiFi-wachtwoord is essentieel om verbinding te maken met je netwerk en veilig te blijven online. Zorg ervoor dat je sterke wachtwoorden gebruikt en de beveiliging van je netwerk regelmatig controleert om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Categories: Gevonden 37 Wifi Wachtwoord Achterhalen Windows 11

How to Find your WiFi Password Windows 11 WiFi Free and Easy [Tutorial]
How to Find your WiFi Password Windows 11 WiFi Free and Easy [Tutorial]

Selecteer in Windows 11 de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk & internet > Eigenschappen > Wi-Fi beveiligingssleutel weergeven.Windows 11-besturingssysteem

Klik op de [Netwerk] pictogram op de taakbalk① en selecteer vervolgens pictogram om wifi-verbindingen te beheren②. Kies het gewenste wifi-netwerk en selecteer vervolgens [Verbinden]③.Het wifi wachtwoord is het wachtwoord dat uw draadloze netwerk beveiligd. Dit zorgt ervoor dat niet iedereen zonder uw toestemming gebruik kan maken van uw draadloze netwerk. Alleen mensen die het wachtwoord van uw netwerk weten kunnen toegang verkrijgen.

Wifiwachtwoord achterhalen op een Android telefoon
 1. Open het instellingenmenu van je Android telefoon.
 2. Kies Wifi en Internet.
 3. Selecteer Wi-Fi.
 4. Selecteer het netwerk waarvan je het wachtwoord wil achterhalen.
 5. Je ziet nu de netwerkdetails. …
 6. Identificeer jezelf met je vingerafdruk, gezichtsherkenning of pincode.
Inschakelen en verbinding maken
 1. Open de app Instellingen op je apparaat.
 2. Tik op Netwerk en internet. Internet.
 3. Tik op een netwerk in de lijst. Netwerken waarvoor een wachtwoord is vereist, hebben een hangsloticoon .

Hoe Kun Je Je Wachtwoord Van Wifi Zien?

Om het wachtwoord van je wifi te achterhalen op een Android telefoon, kun je de volgende stappen volgen:

1. Open het instellingenmenu van je Android telefoon.
2. Ga naar de optie “Wifi en Internet”.
3. Kies “Wi-Fi”.
4. Zoek naar het netwerk waarvan je het wachtwoord wilt achterhalen.
5. Selecteer het betreffende netwerk.
6. Nu verschijnen de netwerkdetails.
7. Om toegang te krijgen tot de wachtwoordinformatie, identificeer je jezelf met je vingerafdruk, gezichtsherkenning of pincode.

Met deze stappen kun je het wifiwachtwoord van het geselecteerde netwerk op je Android telefoon zien.

Waar Vind Ik Mijn Wifi Netwerk?

Het vinden van je wifi-netwerk kan makkelijker gemaakt worden door de volgende stappen te volgen: 1) Open de app Instellingen op je apparaat. 2) Tik op Netwerken en internet. 3) Zoek naar het gewenste netwerk in de lijst. Let op dat netwerken met een wachtwoord vereist zijn, aangegeven met een hangsloticoon.

Hoe Wifi Instellen Windows 11?

Hoe wifi instellen op Windows 11?

Om wifi in te stellen op het Windows 11-besturingssysteem, volg je deze stappen:

1. Klik op het [Netwerk] pictogram op de taakbalk.
2. Selecteer het pictogram om wifi-verbindingen te beheren.
3. Kies het gewenste wifi-netwerk.
4. Selecteer vervolgens [Verbinden] om verbinding te maken met het geselecteerde wifi-netwerk.

Volg deze stappen om wifi in te stellen op Windows 11 en succesvol verbinding te maken met een wifi-netwerk.

Aggregeren 29 wifi wachtwoord achterhalen windows 11

Wachtwoord Draadloos Netwerk Achterhalen - Youtube
Wachtwoord Draadloos Netwerk Achterhalen – Youtube
Wifi Wachtwoord Achterhalen In Windows? Dit Is Hoe! - Pc Tips
Wifi Wachtwoord Achterhalen In Windows? Dit Is Hoe! – Pc Tips
How To Find Your Wi-Fi Password In Windows 11 | Pcworld
How To Find Your Wi-Fi Password In Windows 11 | Pcworld
Je Wifi‐Wachtwoord Achterhalen In Windows: 10 Stappen (Met Afbeeldingen) - Wikihow
Je Wifi‐Wachtwoord Achterhalen In Windows: 10 Stappen (Met Afbeeldingen) – Wikihow
Wifi Wachtwoord Vinden Op Je Pc - Youtube
Wifi Wachtwoord Vinden Op Je Pc – Youtube

See more here: maycamtay.net

Learn more about the topic wifi wachtwoord achterhalen windows 11.

See more: maycamtay.net/may-cat

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *